9.11.11

Nye tiltag i 2012 med samarbejde med Netnørderne som lige har frigivet deres halvårs arrangementer!

Her lige en servicemeddelelse fra Netnørderne:
Netnørd på-vej-hjem møde fredag den 20. januar 2012 kl. 13 - 15 i SEH med fokus på effektive søgesystemer og videndeling. Oplæg ved IT-afdelingen.

Netnørd på-vej-hjem møde onsdag den 22. februar 2012 kl. 17 - 19 med fokus på forretningsdata i arbejdstøjet og mindskning af belastningen på IT-afdelingen. Oplæg med IT-afdelingen.

Netnørd på-vej-hjem møde fredag den 23. marts 2012 kl. 13 - 15 i SEH med fokus på værdien af den personlige profil (MySites) til at skabe nye personlige netværk og iværksætteridéer! Oplæg ved IT-afdelingen.

Netnørd på-vej-hjem møde onsdag den onsdag den 25. april 2012 kl. 17 - 19 med fokus på opbygning af elementer i Intranettets portal. Oplæg ved Valdemar Thomsen m.fl.
Tilmelding til arrangementerne i SEH via netnoerd@gmail.com

I samarbejdet imellem Netnørderne og Kloge Hoveders netværk vil vi i maj lave en tur til HVEN søndag den 20. maj. Billet til båd og cykelleje bestilles af hver enkelt hos sparshipping.

3. juni en sommerfest i Hansens Gamle Familiehave og i juli en tur til det sydlige Skåne.

I marts måned påtænkes en stortur til Madrid sammen med Netværket Østeuropa. Oplysninger herom kan indhentes fra RagnhildBrox@yahoo.dk
På gensyn til næste år: Valdemar Thomsen valdemar.thomsen@gmail.com