17.2.08

Kloge Hoveders mandagsklub er en succes!


En ny start begynder her!
Kloge Hoveder Netværkets medlemmer har været tilfredse med vores klubarrangement mandage kl. 17 - 19 i Nørrebro Bryghus, især de der har "Fast arbejde i omegnen af København"!
Når vi har været flest, så har vi været 6 stykker og færrest 3-4 medlemmer. Så har det også været befordrende for netværks-aktiviteterne, at vi har været sammen med Netnørderne fra SEH og en gang imellem medlemmer fra Virksomheds Dialog Gruppen.
Vi er enige med de andre netværks-grupperinger om at holde fast i mandage som klubaftener, selvom "pladsen" nu og da kan være trang og akustikken ikke er den bedste, når der er "for mange" gymnasie-ungdommer, som har fået samme gode idè. Endelig så er det vigtigt, at vi har et offentligt sted, hvor vi også kan lægge planer og evaluere de arrangementer vi deltager i! Når medlemmer af Netværket Østeuropa er i København - det er jo ikke så tit (højest 4 gange årligt) - så plejer de at lægge workshop-middagen fredage i Nørrebro Bryghus og så aftale at mødes med "os andre" i kælderbaren efter kl. 20. Det finder vi er en glimrende løsning.
Nu er der jo også for de fleste af os, der er blevet medlemmer af ØLFORUM, den fordel af vi kan deltage i 3.Tirdag kl. 19 Ølsymposium og jævnlig jazz torsdage og søndage. Derved er det blevet lettere at forene det praktiske med det fornøjelige samt gastronomiske.
Vel mødt i 2008 til Kloge Hoveders mandagsklub imellem kl. 17 og 19 i Nørrebro Bryghus. Nye initiativer starter ofte op her!!!!